Yeni sözleşme imzalamak üzere kulübüyle masaya oturan Dani Alves, yıllık ücreti konusunda Katalan yöneticileriyle anlaşmazlığa düştü.

Premier Lig ekiplerinden Manchester City, kulübüyle yaptığı sözleşme görüşmeleri tıkanan Barcelona'nın başarılı sağ beki Dani Alves'i renklerine bağlamayı planlıyor.
Goal.com İngiltere edisyonunun haberine göre Brezilyalı savunmacının durumunu yakından takip eden İngiliz temsilcisi, Katalan ekibiyle bir türlü anlaşmaya varamayan futbolcuyu önümüzdeki sene kadrosuna katmayı düşünüyor. Kulübüyle istediği ücret üzerinde anlaşmazlığa düşen Alves, sezon başında Barcelona'dan Yaya Toure'yi transfer eden Manchester City'ye gitmeye sıcak bakıyor.
News of the World'de yayınlanan bir haberde ise haftalık 250 bin avro kazanan Toure'nin İngiltere seçimini mantıklı bulan 27 yaşındaki sağ bek, "Barcelona'nın görüşmelerdeki tutumunu samimi bulmuyorum. Ben sadece hakkımı istiyorum. Takıma olan katkılarımın ve bağlılığımın karşılığı bu olmamalı. Elbette buradan zorunlu olmadığı sürece ayrılmayı düşünmüyorum ancak aksi takdirde ayrılmayı düşünebilirim." dedi.