Kullanıcı Adı:  
Şifre:     

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Barca Arshavin'i unutmadı
madmadness
Üye

Karma Puanı: 0

Barca Arshavin'i unutmadı - Posted At: 11-12-2008 04:06 PM

Katalan ekibi, yazın da Rus oyunkurucu ile ilgileniyordu; ancak Zenit’in istediği astronomik ücretiödemeye yanaşmamıştı. Arshavin ise Nou Camp’a gitmek istediğini vekulübünün fiyat yükseltmesine duyduğu kızgınlığı dile getirmişti.
Tottenham da o dönem devreye girmiş, ancak St.Petersburg kulübüyle anlaşmaya varılamamıştı. Arshavin’in takımdanayrılmak istediğini açıklamasının ardından, Barcelona yeniden devreyegirdi.
Sport’a konuşan Guardiola, şunları söyledi:
“O, çok iyi bir oyuncu. Ancak şu an ben elimdekioyuncularla çalışıyorum. Şimdilik durum bu. Transfer sezonu yenidenaçılınca neye ihtiyacımız var göreceğiz. Ama o iyi bir oyuncu”
Geçen yaz 25 milyon avro isteyen Zenit, 27 yaşındakioyuncuyu bedava kaybetmemek için muhtemelen böyle astronomik birbeklenti içinde olmayacaktır. Arshavin’in birçok pozisyondaoynayabilmesi, Hleb ve Iniesta gibi oyunculara sahip Guardiola için biravantaj. Böylece maç içersinde oyuncuların pozisyonlarını değiştirerekrakibin dengesini bozabilir.
Real Madrid’in de bir teklifte bulunacağıbelirtilirken, Tottenham’ın oyuncu ile yeniden ilgilenipilgilenmeyeceği şu an için belirsiz.

Çevrimdışı   Bu mesajı bir moderatöre bildir  
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Emre_barça
Üye

RE: Barca Arshavin'i unutmadı - Posted At: 11-12-2008 07:58 PM

bu konu bi köşede kaldı.alacağımızı zannetmiyorum ama futbol bu ne olacağı belli değil.eğer istersek alırız çünkü kendisi de hasta barça taraftarı.resimlerini gördüm.açıklamalarını da biliyoruz.ama alacağımızı zannetmiyorum.yada alınırsa da 7-9 milyona alınmalı.10'dan fazla zaten verilmez.ama caceres'e 16.5 bayılan zihniyetten herşey beklenir Big Grin

adventure_barça
Üye

RE: Barca Arshavin'i unutmadı - Posted At: 11-12-2008 11:41 PM

o kanada silvadan başkasını istemiyorum o gelmeyecekse iniesta oynar belkide hleb oynar.

fcpuyol
Yeni Üye
*

RE: Barca Arshavin'i unutmadı - Posted At: 11-14-2008 06:28 PM

bence alınmalı çok iyi olur inşallah la porta onu nou campa getirir

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Foruma Git:

İletişim - BarcaTurk - FC Barcelona Turkiye Taraftar Sitesi - En Üste Dön - Konulara Dön - Arşiv - RSS