|
başkaldıranların klübü barça
|
mevbarca
Super Moderator

Karma Puanı: 3
|
başkaldıranların klübü barça - Posted At: 11-12-2008 04:32 PM
• Biliyor muydunuz?
» FC Barcelona, 1955 yılından bu yana düzenlenen Avrupa kupalarına her sene katılmayı başarabilen tek takımdır.
» Barcelona, 2002-2003 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde üst üste kazandığı 11 maçla hem AC Milan'ın bu kulvarda 1993-1994 sezonunda elde ettiği 10 maçlık galibiyet rekorunu ele geçirdi, hem de AFC Ajax'ın elinde bulunan Avrupa'da art arda en çok maç kazanma rekorunu egale etti.
» Barcelona, AC Milan (1992-1993), Paris SG (1993-1994) ve Spartak Moskova (1995-1996) ile birlikte, Şampiyonlar Ligi ilk tur grup maçlarının tamamını kazanarak 18 puan toplamış olan dört takımdan bir tanesidir. Barça bu başarısını 2002-2003 sezonunda gerçekleştirmiştir.
» Barça, 2001-2002 sezonunda Liverpool ile Anfield'da oynadığı Şampiyonlar Ligi 2.tur grup maçında arka arkaya yaptığı 74 pas ile dünya rekorunun da sahibi. Daha önceki rekor 24 pasla yine Barça'ya aitti.
mes que un clab
başkaldıranların takımı
ispanyada cumhuriyetin demokrasinin simgesi
dünyanın en medeni şehrinin takımı(barcelonacity)
dünyanın en ünlü oyuncularını kadrosunda bulundurmul bi klüb
en büyük barça
|
|
|
|

|
sonunakadarmadrid
Yeni Üye

Karma Puanı: -1
|
RE: başkaldıranların klübü barça - Posted At: 11-26-2008 12:18 AM
siz ömrünüzde ispanya topraklarına girdiniz mi daha geçenlerde barcelonaya giderken uçakta başımdan geçenleri anlatmak isterimyanımda iki adam oturuyordu muhabbet açıldı sordum türkiyede nereleri gezdiniz diye (işim gereği barcelonaya gidiyorum) adam açtı haritayı tunceli yüksekova diyarbakır buraları gösterdi adam güneydoğuyu geçmemiş sadece uçak için istanbula gelmiş dedim niye oralar kürt halkını eğitmek için dedi işte bu yüzden size acıyorum siz hala franco diye sayıklayın bunları diyenlerin arasında garanti fenerlilerde vardır fenerin başkanlarından birinin atatürke suikast yapmaya kalktığını da biliyoruz siz bunu anlayasıya kadar ben bu forumda konuşmaya devam edeceğim futbol boş iş önemli olan bu oyundan zevk almak ama siz abartıyorsunuz tribünde değiliz birşey değiliz abartmayın lütfen
En son düzenleme: 11-26-2008 09:05 PM TurkR10.
|
|
|
|
 |
TurkR10
Baskan

|
RE: başkaldıranların klübü barça - Posted At: 11-26-2008 09:07 PM
Iyi de sen bizi yanlis anlamissin, biz Barca kulubunu seviyoruz, katalanlarin ayrilikciligini desteklemiyoruz, her Barca'liyi ayrilikci olarak goremezsin sen. Ayrica sonraki mesajlarinda sozlerine dikkat et, yoksa seni siteden atmaktan baska carem kalmaz...
|
|
|
|
 |
mevbarca
Super Moderator

|
RE: başkaldıranların klübü barça - Posted At: 11-28-2008 08:21 PM
KİM BU MADRİT YANLISI ARKADAŞ
O KİM OLUYORDA BARÇA LILAR SİTESİNE ADIM ATMAKTAN UTANMIYOR
Bİ KERE İŞİN GERÇEĞİNİ BİLMİYOR
AÇSIN BARCELONİZM METNİNİ OKUSUN
ADI ÜSTÜNDE KRALİYET TAKIMI MADRİT
CUMHURİYET TAKIMI BARCELONA
BARÇALILARIN AYRIM YAPMAK GİBİ Bİ AMACI YOK SADECE KATALANLARIN WARLIĞINI ÖZERKLİĞİNİ HERKES BİLSİN İSTİYORLAR WE HAKLILAR ÇÜNKÜ AÇSIN OKUSUN MADRİTLİ ARKADAŞIM DAHA İSPANYA YOKKEN KATALANYA WARDI
MADRİT YANLISI OLDUĞU BELLİ BİLMEDEN EZBERE KONUŞUYOR.ONA İSPANYA VE KATOLANYA HAKKINDAKİ BÜTÜN GERÇEKLERİ ANLATAYIM.1992 DEN BERİ BARÇALIYIM
O ARKADAŞIN DEDİĞİ SAÇMA SAPAN ŞEYLER DEN BAŞKA BİŞEY DEĞİL EĞİTİLECEK BİRİLERİ WAR ONLARDA KRALİYETÇİLER OLAN GERİ GÖRÜŞLÜ MADRİT LİLERDŞİR
|
|
|
|

|
adventure_barça
Üye

Karma Puanı: 0
|
RE: başkaldıranların klübü barça - Posted At: 11-28-2008 09:02 PM
ne yazmışsın sen ya adamakıllı yaz şu şeyleri okuduğundan da bişey anlamadım zaten.fenerbahçe ne alaka şimdi beğenmiyorsan gelip yazma kardeşim.
eziksiniz,yüssüzsünüz birde hala üste çıkmaya çalşıyorsunuz.
|
|
|
|
 |
mevbarca
Super Moderator

|
RE: başkaldıranların klübü barça - Posted At: 11-28-2008 10:30 PM
boşwer dostum yaa.bunlar şike dolu şampiyonluklarla kendilerini tatmin edip dursunlar
açsın barcelonizm i okusun başka bişey demiyorum
|
|
|
|
 |
fcpuyol
Yeni Üye

Karma Puanı: 0
|
RE: başkaldıranların klübü barça - Posted At: 12-06-2008 11:21 PM
yaşasın barclona demekten kendimi alamıyorum