Samuel Eto’o, Real Madrid’e gidip taraftarları üzmeyeceğini söylerken, Barcelona’ya olan sevgisini de itiraf etti.
Samul Eto’o’nun yeni sözleşme konusu belirsizliğinikorurken, Barcelona’daki geleceği hakkında spekülasyonlar artıyor. 27yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 2010 Haziran’da sona eriyor.
Şimdiden birçok kulüp, Eto’o için Barca’nın nabzını yoklamaya başladı. Canal Catala TV’de bir soru-cevap programına konuk olan Eto’o, Nou Camp’da kalma isteğini dile getirdi. İşte Eto’o’nun söyledikleri:
“Beş yıldır buradayım ve geçen yaz yaşadıklarım çokkötüydü. Kulübün beni satma isteğini kabullenmiştim ama ben gerçektenkalmak ve takımın bir parçası olmak istiyordum”
“2010 yılına kadar olan sözleşmemi yerinegetireceğim, ama ben daha sonra da Barcelona’da kalmak istiyorum. Banadaha fazla ihtiyaçları olmayana kadar, kalmak için savaşacağım. AslaReal Madrid’e giderek taraftarlarımızı üzmem”
“Barcelona’da kalmak istediğim çok açık. Buradakaldıkça, Barcelona’yı daha çok sevdim. Bütün taraftarların şunubilmesini isterim ki, Barca ruhuna sahibim. Burada sevildiğimibiliyorum”
Eto’o, bu pazar günü Atletico Madrid ileoynayacakları maçta, takımının üç maçtır kazanamama serisine son vermekiçin sahada olacak.