Kullanıcı Adı:  
Şifre:     

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Gudjohnsen’den Premier Lig’e yeşil ışık
k_marx
Super Moderator

Karma Puanı: 0

Gudjohnsen’den Premier Lig’e yeşil ışık - Posted At: 07-23-2009 12:54 PM

Barcelona’nın takımdan göndermek istediği Eidur Gudjohnsen, İngiltere’ye dönebileceğinin sinyallerini verdi.

Yeni sezon öncesi seçeneklerini iyice düşünen Eidur Gudjohnsen, Premier Lig’i de ihtimaller arasında düşünüyor. Barcelona ile Wembley Kupası için İngiltere’de bulunan ‘buz adam’ Premier Lig’e dönmeyi planlıyor.

The Guardian’a transferiyle ilgili açıklamalarda bulunan Gudjohnsen “Barcelona’da kalacağımı ya da takımdan ayrılacağımı söyleyemem. Bunun zaman meselesi olduğunu düşünüyorum. Geleceğim şu anda belirsiz. Şimdilik Barcelona’nın oyuncusuyum fakat hepimiz biliyoruz ki futbolda herşey kısa sürede değişebilir. Tek ilgilendiğim konu kendimi gelecek sezona hazırlamak. Barcelona ya da başka bir kulüp olması farketmez” diyerek kafasının karışık olduğunu açıkça dile getirdi.

Bolton Wanderers ile adını duyuran daha sonra Chelsea ile yıldızı parlayan Gudjohnsen, Premier Lig’deki günlerini unutmadığını belirterek “İngiltere’de oynadığım dönemi güzel hatıralarla anıyorum. Ancak İngiltere’ye dönmek için de kesin konuşamıyorum” diyerek bir anlamda Ada’ya yeşil ışık yaktı.

West Ham United’ı çalıştıran Gianfranco Zola’nın eski takım arkadaşı da olan Gudjohnsen’i takımında görmek istediği söylenirken Aston Villa ve Sunderland’ın da Gudjohnsen ile ilgilendiği biliniyor.

Çevrimdışı   Bu mesajı bir moderatöre bildir  
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Foruma Git:

İletişim - BarcaTurk - FC Barcelona Turkiye Taraftar Sitesi - En Üste Dön - Konulara Dön - Arşiv - RSS