|
Inter, Maradona'dan yardım isteyecek
|
Erturk
Super Moderator

Karma Puanı: 1
|
Inter, Maradona'dan yardım isteyecek - Posted At: 01-24-2009 09:46 PM
Barça’nın Arjantinli yıldızı, Inter’in yeni transfer hedefi olduğuiddia edildi. İtalyan devinin, Messi'nin kanına girmesi içinMaradona'yı devreye sokacağı İtalyan basınında konuşuluyor. 
Inter başkanı Massimo Moratti ve Jose Mourinho, Lionel Messi’yiBarcelona’dan kapmak için kolları sıvadılar. Inter’in son 10 senediraradığı sportif başarıyı sonunda yakalaması ve Mourinho’nun taraftarınve yönetimin gönlünü kazanması sonrası, başkan Moratti de ellerinicebine atmaya hazırlanıyor.
Messi’nin Barcelona’yla devametmekte olan sözleşmesindeki bir maddeye göre, 150 milyon €’luk birbonservis karşılığnda, oyuncunun, Barcelona’nın herhangi bir itirazhakkı olmadan istediği takıma transfer olabiliyor.
Inter,Messi’nin gönlüne girebilmek için Arjantin’in ve dünyanın en büyükfutbol efsanelerinden Diego Armando Maradona’yla olan temaslarınışimdiden sıklaştırdı bile. Inter’in, zamanında kendileri içingözlemcilik de yapmış olan Maradona’yla çok sıcak bir bağı olduğubiliniyor.
|
|
|
|

|
mevbarca
Super Moderator

Karma Puanı: 3
|
RE: Inter, Maradona'dan yardım isteyecek - Posted At: 01-25-2009 01:24 PM
|
|
|
|
 |
TurkR10
Baskan

|
RE: Inter, Maradona'dan yardım isteyecek - Posted At: 01-25-2009 04:11 PM
Messi Barca'dan ayrilmaz, hayatini borclu Barca'ya. Hele ki ona artist diyen Mourinho'nun takimina hic gitmez...
|
|
|
|
 |