Kullanıcı Adı:  
Şifre:     

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
İşte Fabregas’tan beklenen açıklama
k_marx
Super Moderator

Karma Puanı: 0

İşte Fabregas’tan beklenen açıklama - Posted At: 08-07-2010 03:49 PM

Arsenal’in İspanyol orta saha oyuncusu Cesc Fabregas transferi hakkında spekülasyonlara son noktayı koydu.

Barcelona yönetiminin uzun süredir transferi için çalışmalar yürüttüğü Arsenalli Cesc Fabregas, Londra kalacağını resmen açıkladı. Arsenal’in Fabregas konusundaki ısrarını kıramayan Katalan devi, alternatif isimler üzerinde durmak zorunda kaldı.

Açıklamasına Arsenal taraftarından özür dileyerek başlayan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Bu açıklamayı bu kadar geç yaptığım için Arsenal taraftarından özür diliyorum. Ama bugüne kadar kesin bir karar vermiş değildim” dedi.

Barcelona’ya transfer olmaı ciddi anlamda düşündüğünü gizlemeyen Fabregas, “Barcelona gibi bir kulübe gitmeyi düşünmediğimi söylesem, yalan söylemiş olurum. Barça benim futbolu öğrendiğim yer. Ailem arkadaşlarım birçok şeyim orada. Barcelona’da oynamanın hayalleriyle büyüdüm” şeklinde konuştu.

Arsenal yönetiminin transferine izin vermemesini anlayışla karşıladığını belirten İspanyol oyuncu, “Arsene Wenger ile birçok görüşmem oldu. Bu görüşmelerin ayrıntılarını açıklayamam ama Barcelona’nın benim için iki resmi teklifi olmuş. Arsenal benim için ikinci ev oldu. Burada çok şey öğrendim” diye konuştu.

Transfer haberlerinin tamamen biteceğini belirten Fabregas, “Bütün taraftarımıza garanti veriyorum. Bundan sonra benim transferimle alakalı bir görüşme olmayacak. Arsenal oyuncusuyum. En kısa sürede sahaya dönmek ve bu transfer haberlerini unutmak için elimden geleni yapacağım” diyerek sözlerine nokta koydu.

Çevrimdışı   Bu mesajı bir moderatöre bildir  
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
Erturk
Super Moderator

Karma Puanı: 1

RE: İşte Fabregas’tan beklenen açıklama - Posted At: 08-09-2010 02:30 AM

Bide diğer taraftan düşünülmeli..
Arsenal'in bel kemiği bende olsam bende satmazdım..

k_marx
Super Moderator

Karma Puanı: 0

RE: İşte Fabregas’tan beklenen açıklama - Posted At: 08-09-2010 02:34 AM

Birde şu var Arsenal'in gençleri artık tecrübeliler ve kendini geliştirdiler. Üstüne Chamack alındı, forvet sorunuda sona erdi. Wenger'de geçenlerde açıklama yaptı: "Uzun süren kupa hasretine bu sene son vermeye geçen senelere göre daha yakınız" dedi. Yani Arsenal bu sene kupa konusunda iddialı ve en önemli oyuncularını kaybetmek istemiyeceklerdir doğal olarak.

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Foruma Git:

İletişim - BarcaTurk - FC Barcelona Turkiye Taraftar Sitesi - En Üste Dön - Konulara Dön - Arşiv - RSS