|
Laporta: "Eto'o - Ibra takası bitmek üzere"
|
k_marx
Super Moderator

Karma Puanı: 0
|
Laporta: "Eto'o - Ibra takası bitmek üzere" - Posted At: 07-18-2009 06:44 AM
Katalan kulübünün başkanı, takasın gerçekleşmek üzere olduğunu belirtti.

Barcelona Başkanı Joan Laporta, Samuel Eto'o'yla, Interli Ibrahimovic'in takasının gerçekleşmek üzere olduğunu söyledi. Laporta görüşmelerin iyi bir noktada olduğunu ve kulüpler arasında prensipte bir anlaşma sağlandığını belirtti.
Eto'o'nun geleceği hakkında da konuşan başkan, "Geleceği paraya bağlı değil" diyerek, Kamerunlu oyuncusu hakkında çıkan spekülasyonları da yalanladı.
Mundo Deportivo'ya konuşan Laporta, "Ibrahimovic'in transferi, oyunculara kaldı. Samuel Eto'o ve diğer faktörler de bunun içinde" diyerek, Inter'le anlaşma sağladıklarını imâ etti.
Laporta ayrıca, Valencia'nın golcü futbolcusu David Villa'nın transferinden vazgeçtikleri iddialarını reddederek, şu an için David Villa'yla ilgili hiç bir görüşmeden çekilmedik" ifadelerinde bulundu.
45 milyon avro + Eto'o + Hleb (kiralık)
Katalan kulübünün başkanı, Ibrahimovic'in transferinin kendilerine 45 milyon avro üstüne Samuel Eto'o ve Hleb'in kiralanmasına mâl olacağını söyledi.
"Henüz anlaşma yok"
Öte yandan, Maxwell ve Ibrahimovic'in menajeri Mino Riola, Barcelona'yla İsveçli futbolcu arasında henüz bir anlaşma sağlanmadığını söyledi.
Radio Radio'ya konuşan menajer, "Şu an için tek düşüncem Maxwell. Barça ve Inter arasındaki Ibra görüşmelerinde henüz bir anlaşma sağlanmadı" dedi.
|
|
|
|

|
k_marx
Super Moderator

|
RE: Laporta: "Eto'o - Ibra takası bitmek üzere" - Posted At: 07-18-2009 06:46 AM
Yuh artık !.. Afedersiniz ama kendimi tutamadım oldu üstüne +Messi +Puyol felan da verelim Ibrahimovic daha önceden de belirttiğim gibi 1 kuruşluk futbolcu değildir . Bu adam için bu kadar uğraşıyoruz gol makinası Eto'o yu hiçe sayıp gönderiyoruz . Bir Barça'lı olarak üzülüyorum gerçekten ..
|
|
|
|
 |
mevbarca
Super Moderator

Karma Puanı: 3
|
RE: Laporta: "Eto'o - Ibra takası bitmek üzere" - Posted At: 07-18-2009 12:21 PM
ewet eto nun gitmesine bende üzülüyorum ama demekki hakikaten sorunlu bi oyuncu.barçanın bi prensibi wardır:hiçbir oyuncu klüpten üstün değildir.ronaldinho,deco,ronaldo,bunun gibi daha ne oyuncular .eğer barcelona da oynamak istiyorsan efendi olacaksın.bence eto ibra dan daha iyi bi oyuncu ama yapacak bişey yok çok para istiyor. messi nin aldığı rakamın aynısını talep etmiş klüpten.kusurabakma eto sen messi ile asla bi kefede değilsin.dünyada hiç bi oyuncu messi ile aynı kefede değil.
|
|
|
|
 |
k_marx
Super Moderator

|
RE: Laporta: "Eto'o - Ibra takası bitmek üzere" - Posted At: 07-18-2009 12:26 PM
Evet Eto'o kulüpte çok sorun çıkarıyormuş gitmesi lazım ama gelen adamın illa yıldız futbolcu olması lazım değil birde ibra için 40 milyon avro verecekmişiz üstüne işte ben bunlara çok sıkıldım bence eto'o gitsin ama gelen yıldız olmasın mesela keirrison olabilir ..
|
|
|
|

|
k_marx
Super Moderator

|
RE: Laporta: "Eto'o - Ibra takası bitmek üzere" - Posted At: 07-01-2010 10:32 PM
Dediklerimde haklı çıktım, İbra Barça'da başarılı olamadı. Yalnız yeni transfer David Villa süper tam Barça'nın oyuncusu.
|
|
|
|
 |