Kullanıcı Adı:  
Şifre:     

Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 
Sayfa (2): « İlk [1] 2 Sonraki > En Son »
SELAM BEN cules
CULES
Üye

Karma Puanı: 0

SELAM BEN cules - Posted At: 11-17-2008 10:56 PM

selam BARÇASEVERLER ben adana dışında olduğum için 5 GÜNDÜR siteye sık giremiyorum 10 aralıktada askere gidiyom 5 ay barça konusunda sıkınta olacak yani

bu arada ismim sezai felan değil... AYTAÇ KÜTÜK 3 temmuz 1983 adana doğumluyum 2007 çukurova üniversitesi matematik mat. öğretmenliği mezunuyum şu an siirte yeni öğretmenlik yapıyorum GOAL com da ki sezai yorumlarının %20 si bana ait değil...

1996 yılında futboldan nefret eden ve hiç takım tutmayan bir çocukken ve evde tek başına elimde kumanda zap yaparken birden karşıma O MÜTHİŞ MAÇ ÇIKTI... BARCELONA_REAL MADRİD nou camp gelin gibi süslenmiş hayatımda hiç görmediğim büyüklükte ki hayal gibi bir stad VE ŞİİR GİBİ BİR FUTBOL daha önce gördüğüm sıkıcı maçlara hiç benzemiyordu VE ADI BARCELONA OLAN kalın çubuklu bordo mavi formayı giyen takım beyaz formayı giyen tekımı adeta perişan ediyor ve beni adeta mest ediyordu o maçı 3_0 kazanmıştık ve o gün yeni güne barcelonanın hipnoz ettiği bir aytaç olarak başlıyordum... o maçın özetini bir türlü bulamadım ya youtubede felanda yok... 1996 BARCELONA 3 REAL MADRİD 0

umarım bu site BARCATÜRK.COM gibi kapanmaz ölene kadar açık kalır mutlaka içi barça aşkı ile alev alev tutuşan yeni insanlar burayı bulacaktır... sizler gibi barça delisi insanları görmek benİ cezbediyor ve gururlanıyorum içinizdeki barça sevdası hiç dinmesin

Çevrimdışı   Bu mesajı bir moderatöre bildir  
Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
TurkR10
Baskan

RE: SELAM BEN cules - Posted At: 11-18-2008 09:31 PM

Barca'yla tanisma hikayen muthismis Smile
Bu site kapanmayacak, maddi acidan beni cok kotu etkilese de bu site daima var olacak!!! Bu sene sitede pek aktif olamayacagim ben de okuldan dolayi, daha once kendimi tanitirken soylemistim ama bu ulkede Barcaseverler oldukca bu site yasayacak...

TurkR10, BarcaTurk ve TFF Baskani
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
adventure_barça
Üye

RE: SELAM BEN cules - Posted At: 11-18-2008 11:53 PM

sizide tanımış olduk,güzel anıların varmışSmile

mevbarca
Super Moderator

Karma Puanı: 3

RE: SELAM BEN cules - Posted At: 11-19-2008 01:33 PM

yıll 1992 bide benim hikayemi dinleyin
herşey o koeman ın firikik golüyle başladı
daha çocuk yaştaydım ama futbol hastalığım wardı babam bi galatasaray hastası
onunla maç izlerdim ama hep baba ben galatasaraydan bi zewk alamıyorum derdim oda gülerdi
1992 şampiyon klüpleri kazanmıştık we takım yıldızlarla doluydu
sempati başladı
we trt den hep takip etmeye başladım
sonra bide atletico madrid ile yanlış hatırlamıyosam 5 4 lük bi maç wardı harikaydı artık fanatiği olmuştum barça nın bide barcelonizm i okuduğumda barça aşkı başladı bende we ilçemde herkes benim barçalı olduğumu bilir
kadıköydeki fenerbahçe maçında bütün fenerlilerin arasında barça sesimi onlara duyurdum tabi kawga kaçınılmaszdı ama sonuçta 3 tane koyduk onlara
chelsea ya yenildiğimiz maçta(4-2)tam beş gün dışarı çıkamadım .ben barçalıyım

başka hiçbi klüp tutmadım arkadaşlar barça yı we barçalıları sewiyorum
en çok ta messi yi sewiyorum.hatta aşığım ona o dünynın en iyisini

Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği mesajları bul Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
TurkR10
Baskan

RE: SELAM BEN cules - Posted At: 11-19-2008 02:20 PM

Beni de su ana kadar 3 mac cok kotu etkiledi. 4-2'lik Chelsea maci, Ronaldinho'nun o kadar sinirli oldugunu da ilk defa gormustum o macta, hakkimizdi o mac ama olmadi, cok uzulmustum, ertesi gun okulda cok kotu bir gun gecirmistim. 2 sezon once Real'e sampiyonlugu kaptirdigimiz macta 3-2 yenikken Ronaldinho Messi'ye asist yapmisti 90'da durum 3-3 olmustu. Ama 90+3'te Ronaldinho'ya ceza alani icinde faul yapilmisti hakem vermemisti, belki de o maci alsak sampiyon olacaktik. Bir de yine 2 sezon once sampiyonlar liginden Liverpool'a elenirken sonlarda yine Ronaldinho'ya yapilan penaltiyi hakem vermemisti ve bu nedenle elenmistik...

mevbarca
Super Moderator

Karma Puanı: 3

RE: SELAM BEN cules - Posted At: 11-19-2008 02:54 PM

ewet türkr10 çhelsea maçı benim içinde geçerli
ama bide geçen seneki manchestera elendiğimiz maç ta çok koydu iyi oynamıştık
hakkımız dı.we hangi maçtı unuttum ama messinin sakatlanıp ağlayarak çıktığı maç warya o maç bende yıkıldım bremen maçımıydı?.
bide 4 sezon önce milan ile camp nou da ronaldinho nun son dakikalarda attığı müthiş sol ayak golu de benim için unutulmazlar arasındaSmilehatırlarsın dimi 1 0 dan 2 1 yapmıştık harika bi ronaldinhoydu.yaptıkları için teşekkürler ama son iki sne gerçekten bize zarar werdi
çok düşündüm acaba bu adam gitse 10 numramız kim olabilir
ama messi çıktı geldi onu aratmıyor hatta daha iyisi bence::=)))))))

TurkR10
Baskan

RE: SELAM BEN cules - Posted At: 11-19-2008 09:14 PM

Messinin aglayip ciktigi macta ben de cok uzulmustum, kas yirtilmasi olmustu orada. Ayni sakatlik bana da oldu bu yaz ve gercekten inanilmaz bir aci, ve onun o goz yaslarinin sebebini de anlamis oldum, bu gozyaslarinin sebebi aci degil: Futbol oynamayi cok seven biri kasi yirtildigini anladiginda cok uzun sure sahalardan uzak kalacagini da anlar ve bu onu cok kotu bir duruma sokar. Messi'nin de goz yaslari sanirim bundandi...

xavi_07
Üye

RE: SELAM BEN cules - Posted At: 11-20-2008 07:44 AM

hayırlı teskereler dileriz bir an önce armızda görmek isteriz

CULES
Üye

RE: SELAM BEN cules - Posted At: 11-30-2008 03:27 AM

okuldan izne ayrıldım 1_2_3 aralıkta sınav var 14 aralıkta birliğe teslim olacam barçasız zor olacak ama katlanmak zorundayım

madmadness
Üye

RE: SELAM BEN cules - Posted At: 11-30-2008 08:48 PM

messi'nin ağladığı maç celtic maçı nou camp'da unutmam...

Sayfa (2): « İlk [1] 2 Sonraki > En Son »
Mesaj Önizleme  Konuyu Gönder 

Yazdırılabilir Bir Versiyona Bak
Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
Bu Konuya Abone Ol | Konuyu Favorilerine Ekle

Foruma Git:

İletişim - BarcaTurk - FC Barcelona Turkiye Taraftar Sitesi - En Üste Dön - Konulara Dön - Arşiv - RSS