|
TurkR10
|
TurkR10
Baskan

|
TurkR10 - Posted At: 10-22-2008 09:57 PM
Merhaba arkadaslar,
Adim Goktug Gencehan Artan, Ankara Universitesi Fizik Muhendisligi 3. sinifta okuyorum. Okumak disinda amator futbolcuyum, Turkiye'nin en iyi 16 freestylecisindan biriyim ve webmasterlik yapiyorum. Pek cok web sitem var ve hala yenilerini cikarmaya devam ediyorum.
Normalde Galatasaray'i tutuyordum fakat Avrupa futboluna ilgim her zaman vardi. 2003-2004 sezonunda bir de yabanci takim desteklemeye karar verdim ve maclari izlemeye basladim. Milan ve Inter denedim olmadi, Italyan futbolu yeterince kaliteli degildi. Ingiliz futbolu da beni cok sarmadi. Daha sonra 2004-2005 sezonu hazirlik doneminde NTV'de bir Barcelona maci izledim, o macta cok etkilendim, tam istedigim futboldu. Onceleri sadece Ronaldinho hayranligi ile basladi, daha sonradan Barca taraftarligina donustu. Turk takimlarindan farkini gorunce hayran kaldim, o muthis kontrol pas oyunu bana cok zevk veriyordu. Ayrica kendi kendime dedim, maclarini izleyemedigim GS yerine maclarini izleyebildigim FCB'yi niye tutmuyorum ki? Ve o gunden beri Barca'liyim, TV'de gosterilen hicbir macini kacirmadim...
|
|
|
|

|
adventure_barça
Üye

Karma Puanı: 0
|
RE: TurkR10 - Posted At: 10-23-2008 01:03 AM
freestyleda sadece top cambazlığı ve artistik hareketleri yapmak mı oluyor?
En son düzenleme: 10-23-2008 01:15 AM TurkR10.
|
|
|
|
 |
TurkR10
Baskan

|
RE: TurkR10 - Posted At: 10-23-2008 01:15 AM
|
|
|
|
 |
adventure_barça
Üye

|
RE: TurkR10 - Posted At: 10-23-2008 01:27 AM
çok güzel gerçekten.hala sahada maçda edilmez senle
bu yaptıklarını dünyanın en iyi futbolcuları bile zar zor yapıor nerdeyse.ne gibi eksik yönlerin var bir prfesyonel futbolcu için, sadece bunlarla kalmasa keşke.
|
|
|
|

|
TurkR10
Baskan

|
RE: TurkR10 - Posted At: 10-23-2008 07:14 PM
Oncelikle sagol. Turkiye'deki alt yapi sistemi Barca'nin alt yapi sistemi gibi olsa futbolcu olabilirdim Bir ara Kanal A'da BarcaTV yayini oluyordu, orada alt yapi sistemini gosterdiler muthis bir sey. Futbolcularin egitiminden sagligina, her seylerini kucuk yastan itibaren kulup ustleniyor ve egitimli olmalarina onem veriyor (Orn: Puyol). Fakat bizde ya okuyacaksin ya da futbolcu olacaksin mantigiyla hareket ediyorlar...
|
|
|
|
 |
ABORjini
Yeni Üye

|
RE: TurkR10 - Posted At: 10-26-2008 02:19 AM
Tekniğin gerçekten harika boyun falan kaç yahu uzun görünüyorsun bayağı ayrıca dediğin gibi şu anda Türkiye'de değilde Barcelona veya gerçekten böyle yeteneklere değer veren klüplerin birinin altyapısında olsaydın önün açıktı valla.
|
|
|
|
 |
TurkR10
Baskan

|
RE: TurkR10 - Posted At: 10-26-2008 02:19 PM
Tekniğin gerçekten harika boyun falan kaç yahu uzun görünüyorsun bayağı ayrıca dediğin gibi şu anda Türkiye'de değilde Barcelona veya gerçekten böyle yeteneklere değer veren klüplerin birinin altyapısında olsaydın önün açıktı valla.
Tesekkurler, boyum 1.95...
|
|
|
|

|
Erturk
Super Moderator

Karma Puanı: 1
|
RE: TurkR10 - Posted At: 01-18-2009 06:18 PM
hayata karşı oldukça yeteneklisin. bende amatör futbolculuk yapıyor(dum) sonrasını ne sen söle ne ben söyleyeyim
|
|
|
|
 |