|
Yeni Barca Turk Olusumu
|
TurkR10
Baskan

|
Yeni Barca Turk Olusumu - Posted At: 11-07-2008 12:38 AM
Arkadaslar, oncelikle sizlere bir on bilgi veriyim. Adim Goktug, Ankara Uni. Fizik Muh.'te 3. siniftayim, bu nedenle bu sene derslerim baya bir yogun. Sitenin programlamasi olsun, temasi olsun hepsini ben yaptim, fakat derslerimin yogunlugundan icerik saglamam cok ama cok zor. Bu nedenle FCBarcelona Forumlari sitesinin adminiyle iletisime gecip onu sitenin basina gecirmistim ki o siteyle ilgilensin icerik acisindan. Olumlu yaklasti fakat pek cok istegi oldu benden, elimden geldigince yardimci oldum, tam yetki verdim kendisine fakat her seye ragmen anlasamamisiz ki siteden ayrildi. Bundan sonra sizlerden isteyebilecegim tek sey simdilik bu durumla idare edip, dilediginiz gibi paylasim yapmaniz. Zaten forumun amaci da budur, paylasim yapmak. Yari yil tatiline kadar siteye cok bir katki yapamam ama yari yilda yeni bir anasayfa sistemi bile kurmayi dusunuyorum. Bu acidan sizleri bilgilendirmek istedim. Artik sistemimiz baska sitelerle birlesmek degil, tek basimiza en iyi Turk Barca sitesi olabilmek.
Herkese iyi paylasimlar...
|
|
|
|

|
adventure_barça
Üye

Karma Puanı: 0
|
RE: Yeni Barca Turk Olusumu - Posted At: 11-07-2008 12:44 AM
böyle devam ediyoruz sitenin reklamıda yapılcakatır.
siteye gerekli desteğin olacağından hiç bir şüphem yok,kimse merak etmesin!
|
|
|
|
 |
Erturk
Super Moderator

Karma Puanı: 1
|
RE: Yeni Barca Turk Olusumu - Posted At: 01-18-2009 03:43 AM
Sessiz başlayan fırtınalar feçi kopar derler ya işte bizimkiside öyle. bence TurkR10 , forum ile fazla uğraşamaman hiç belli olmuyor forumun görsel açıdan çok beğenimi kazandı. içerik olarak biraz kapsamlı değil ama tabii ki şıp diyince olan birşey değil, ben dahil tüm üyelerle birlikte onuda zaman içerisinde aşacağız. Başta benden yaşça büyük olan Göktuğ abi'me böyle bir olanak sağladığı için kendisine teşekkür eder saygılarımı sunarım.
En son düzenleme: 01-18-2009 04:24 PM Erturk.
|
|
|
|
 |
TurkR10
Baskan

|
RE: Yeni Barca Turk Olusumu - Posted At: 01-18-2009 03:34 PM
Acikcasi, diger buyuk Barca forumuyla birlesmistik ama nasil olduysa anlasmazlik cikti cekip gittiler, bu da forumu karmasa haline getirdi. 28'inden sonra sinavlarim yok, forumu mukemmel bir hale getirmeye calisacagim...
|
|
|
|

|
mevbarca
Super Moderator

Karma Puanı: 3
|
RE: Yeni Barca Turk Olusumu - Posted At: 01-18-2009 04:12 PM
sana şu anda benim burdan yardımım dokunması mümkün değil keşke olabilseydim
keşke beraber bütün maddiyatı yüklenseydik ama olamıyoruz işte napalım